Ukraina har invaderats idag!
Det otänkbara har inträffat. Ryssland invaderar Ukraina. Med anledning av detta öppnar Föreningen Svenskbyborna upp Svenskbymuseet i Roma för alla som vill samlas, fika och prata om läget i Gammalsvenskby, idag 24/2 kl. 16-20.

Vill du hjälpa till med humanitärt arbete i Gammalsvenskby, sätt in pengar på föreningens plusgiro: 187879-2 eller Swish: 123 225 22 86

Ukraine was invaded today!
The unthinkable has happened. Russia invades Ukraine. Due to this, the Association of Svenskbyborna  opens the Museum/association house in Roma for everyone who wants to gather, have coffee and talk about the situation in Gammalsvenskby, today 24/2 at 16-20.

If you want to help with humanitarian work in Gammalsvenskby, deposit money to the association:
From outside of Sweden see bank information at this link.