Bomber fortsätter falla över byn

22 september
Rapport från Gammalsvenskby
Idag fälldes två flygbomber och natten innan bombades Gammalsvenskby hårt av ryska armén. Fler hus har skadats och brunnit, men som tur var kom inga människor till skada. Det är omkring 200 innevånare kvar i byn av normalt 2300. Alla byarna i frontzonen längs Dnipro blir fortsatt hårt terrorbombade.


Föreningen har tillsammans med byborna börjat planera för att köpa in och leverera värmebriketter inför den stundande vintern. Och Sven Bjerlestam är på väg från Sverige med en hjälpsändning lastad med varma kläder, byggplast, filtar, cyklar och mediciner. Vi har också fått sponsring med ett stort parti efterlängtade hygienprodukter som tvål och schampo.
Tack alla för ert stöd som gör det möjligt för oss att hjälpa!
Tillsammans är vi starka!